Održana 35.sjednica Upravnog odbora LAG-a PRIZAG

U četvrtak 09.prosinca 2021. godine održana je 35.sjednica Upravnog odbora u Novom Marofu sa sljedećim dnevnim redom: 

  1. Usvajanje Zapisnika sa 34. sjednice Upravnog Odbora LAG-a PRIZAG.
  2. Utvrđivanje sukoba interesa članova upravnog odbora vezano za donošenje Odluka o odabiru projekata u LAG Natječaju za provedbu tipa operacije 2.1.1. iz LRS „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, ostalu povezanu infrastrukturu te turističku infrastrukturu“.
  3. Donošenje odluka o odabiru projekata u LAG Natječaju za provedbu tipa operacije 2.1.1. iz LRS „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, ostalu povezanu infrastrukturu te turističku infrastrukturu“.
  4. Rasprava i donošenje Odluke o pristupanju izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a PRIZAG.
  5. Razno.

Na sjednici su donesene Odluke o odabiru projekata za III.LAG natječaj T.O. 2.1.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, ostalu povezanu infrastrukturu te turističku infrastrukturu“. Odobreno je svih 9 prijavljenih projekata kojima se dodjeljuje financijska potpora od ukupno 1.348.607,41 HRK. 

Također, donesena je i Odluka o pristupu izradi nove LRS za novo razdoblje 2023.-2027. 

O autoru